Valikko Sulje

KAUDEN UUSIMMAT RANGASMALLIT JA LAADUKKAAT KEVYTMETALLIVANTEET

VIANOR PARTNERRENKAATVANTEET

RENKAAT JA VANTEET

Meidän kauttamme laaja valikoima erikoisvanteita – etsi mieleisesi vannemalli kumppaniverkostomme valikoimista ja lähetä meille tarjouspyyntö.

Meidän kauttamme laaja valikoima erikoisvanteita – etsi mieleisesi vannemalli kumppaniverkostomme valikoimista ja lähetä meille tarjouspyyntö.

Toimimme jälleenmyyjänä Erikoisvanteiden tuotteille ja kauttamme saat kilpailukykyisen hinnan, parhaan ja osaavan palvelun. Löydät vanneasiantuntija- ja rengasliikkeistämme myös monipuolisen valikoiman laadukkaita vanteita kaikkiin autoihin – alkuperäiset alumiinivanteet, tuning- ja erikoisvanteet parhailta merkeiltä. Tutustu valikoimiin alta klikkaamalla yhteistyökumppaneiden sivuille.

Tervetuloa mukaville rengas- ja vannekaupoille!

ad-juhan-autohuolto-renkaat-ja-vanteet-renkaat

PYYDÄ TARJOUS RENKAISTA
  ad-juhan-autohuolto-renkaat-ja-vanteet-vanteet

  PYYDÄ TARJOUS VANTEISTA


   Olemme Vianor Partner, meiltä saat uusimmat rengasmallit kesään ja talveen.

   Helppo

   Saat kaikki autoosi liittyvät palvelut mutkattomasti saman katon alta. Kun annat meidän hoitaa rengas- ja huoltoasiasi, voit itse keskittyä nauttimaan huolettomasta ajamisesta.

   Luotettava

   Olemme sanamme mittaisia. Meille tuotteidemme ja palveluidemme laatu on ykkössijalla, jotta sinä voit luottaa autosi ja renkaidesi olevan turvallisia kaikissa olosuhteissa.

   Ystävällinen

   Vianorilla hymy on luonnollinen osa palvelua. Olemme aina valmiina auttamaan sinua ja vastaamaan kysymyksiisi. Tervetuloa!

   Rengashotelli

   Kun haluat renkaillesi kausisäilytyksen ja autotalliisi enemmän tilaa, anna meidän säilyttää renkaasi Vianor-rengashotellissa. Tarjoamme renkaille luotettavan ja turvallisen säilytyksen optimaalisissa olosuhteissa. Säilytämme talvirenkaat kesän ajan ja kesärenkaat talven ajan, ja palautamme ne sinulle juuri yhtä hyvässä ajokunnossa kuin ne olivat jätettäessä.

   3D NELIPISTEMITTAUS

   Omaamme vankan kokemuksen, olemme suunnanneet jo yli 10 000 autoa. Visualiner 3D™ laitteen kehittäminen on ollut mahdollista vasta viime vuosina, koska aikaisemmin ei ollut saatavilla riittävän tehokkaita tietokoneita, jotta monimutkaiset laskutoimitukset kolmiulotteisen mallin paikantamisessa pystytään suorittamaan riittävän nopeasti. Myös kameratekniikan kehittyminen on osaltaan mahdollistanut tämän.

   Tietokone laskee pyörien pyörintäakselin ja siitä edelleen auraus-, camber-, kulkukulma- ja pyöränsiirtymäarvot. Mittaustulokset ovat nähtävissä ainutlaatuisena kolmiulotteisena kuvana. Tämä “elävä” mittanäyttö ilmaisee suoraan tehdyn säädön vaikutuksen.

   • Matalat spoilerit tms. esteet eivät haittaa mittausta, kuten kuten perinteisillä suuntauslaitteilla.
   • Ajoneuvojen ohjearvotiedosto kattaa ajoneuvotiedot 20 vuoden ajalta.
   • Suoritetun pyöränsuuntauksen mittaustulosten taltiointi mahdollistaa ajoneuvokohtaisen suuntaushistorian seurannan.
   • Tarvittavat tiedot kolariautojen katsastusta varten.

   RENGASMÄÄRÄYKSET JA SUOSITUKSET

   Auton kaikkien renkaiden tulee olla samaa tyyppiä. Autoon ei saa asentaa sekä vyö- että ristikudosrenkaita. Samoin sekarengastus on kielletty: nastarenkaita käytettäessä kaikkien renkaiden on oltava nastarenkaita.

   Talvirenkaiden käyttö on pakollista joulukuun alusta helmikuun loppuun. Talvirenkaita on käytettävä henkilö- ja pakettiautoissa sekä henkilöauton kokonaismassaltaan yli 0,7 tonnin perävaunuissa. Talvirenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyys on oltava vähintään 3 mm, suosituksena on 5 mm.

   Nastarenkaita saa käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun tai toista pääsiäispäivää seuraavaan maanantaihin, näistä myöhempi ajankohta on määräävä. Nastarenkaita saa käyttää muinakin aikoina, jos ajokeli sitä edellyttää.

   Kesärenkaiden minimiurasyvyys on 1,6 mm. Turvallinen ajaminen sadekeleillä edellyttää kuitenkin vähintään 3-4 millimetrin urasyvyyttä.