HUOLTO

Suoritamme kaikkien henkilö- ja pakettiautojen määräaikaishuollot sekä korjaukset.

Erikoisosaamisemme ja pitkä kokemus seuraaville automerkeille:

 Audi_logovw-logo

Määräaikaishuollot ja korjaukset

Suoritamme kaikkien henkilö- ja pakettiautojen määräaikaishuollot sekä korjaukset. Määräaikaishuollot teemme autonvalmistajien omilla ohjelmilla, joten uusien autojen takuu säilyy.

Suoritamme ammattitaidolla myös uusien autojen määräaikaishuollot ja korjaukset. Meillä onkin vuosien kokemus Volvo, Mazda, PeugeotRenault, Audi ja VW -merkkisistä autoista.

Huollon tarjouspyyntö


  puhelimitsesähköpostitse


  Huollata autosi ilmastointilaite aina asiantuntijalla!

  Ilmastointihuolto sisältää 40 min alipaineistuksen, kylmäaineen tyhjennyksen/ -täytön, öljyt, väriaineet ja toiminnan tarkistuksen.

  Valtuutettu ilmastointihuolto

  Ilmastointilaitteen höyrystimen kostea ympäristö on puhdistamattomana otollinen kasvualusta haitallisille bakteereille. Myös ilmastointilaitteen kylmäaineen määrästä vuoden aikana vuotaa noin 10 %. Näiden seikkojen vuoksi auton ilmastointijärjestelmä pitäisi puhdistaa säännöllisesti. Kuitenkin viimeistään silloin, kun autoon alkaa muodostua epämiellyttävää hajua. Kaikkein parhaiten auton ilmastointijärjestelmä toimii, kun se huolletaan säännöllisesti.

  Ilmastointilaitteita saa huoltaa ainoastaan valtuutetut autokorjaamot, joissa on hyväksytyt ilmastoinnin huoltolaitteet sekä asiantunteva ja koulutettu henkilökunta.

  Varaa nyt aika Robinair-ilmastointihuollon ja Forté-puhdistuksen asiantutijalta!

  Huollata autosi ilmastointilaite vähintään joka toinen vuosi.