Valikko Sulje

HUOLTO

Suoritamme kaikkien henkilö- ja pakettiautojen määräaikaishuollot sekä korjaukset – autosi takuu säilyy.

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

Suoritamme kaikkien henkilö- ja pakettiautojen määräaikaishuollot sekä korjaukset – autosi takuu säilyy.

Suoritamme kaikkien henkilö- ja pakettiautojen määräaikaishuollot sekä korjaukset. Määräaikaishuollot teemme autonvalmistajien omilla ohjelmilla, joten uusien autojen takuu säilyy. Huollot suoritamme tarkasti valmistajien laatimien ohjeiden ja kriteerien mukaisesti. Käytämme vain alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia varaosia tunnetuimmilta varaosavalmistajilta. Suoritamme ammattitaidolla myös uusien autojen määräaikaishuollot ja korjaukset. Laajempaa kokemusta muun muassa Volvo, VW, Audi ja MB -merkeistä

TUULILASIN VAIHDOT JA APULAITEJÄRJESTELMÄT

Rikkoutunut auton lasi kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti.  Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat ainoastaan omavastuuosuuden meille ja me hoidamme loppuveloituksen vakuutusyhtiösi kanssa. Olemme myös vakuutusyhtiöiden lasinkorjauskumppani.

Kalibroimme autosi tuulilasin ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) (Bosch) turvalaitteet aina lasinvaihdon jälkeen! Kuljettajaa avustavat ADAS mukavuus- ja turvajärjestelmät käyttävät hyväkseen ajoneuvoon sijoitettuja kamera-, tutka-, LiDAR- ja ultraäänitunnistimia, jotka lähes aina vaativat kalibroinnin tuulilasin vaihdon jälkeen. Juhan autohuollolla on käytössä lähes kaikkien automerkkien ja -mallien kalibrointiin vaadittavat ajanmukaiset laitteet ja työkalut.

Mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, kalibrointi sisältyy vakuutukseen eikä aiheuta sinulle lisäkustannuksia.

HUOLLON TARJOUSPYYNTÖ

Jätä meille tarjouspyyntö huollon tarpeesta

Ilmoita alla olevan lomakkeen kautta yhteystietosi ja ajoneuvosi tiedot


  puhelimitsesähköpostitse

  AUTOMAATTIVAIHTEISTON HUUHTELUHUOLTO

  Hoidamme automaattivaihteiston huuhteluhuoltoja

  Meiltä automaattivaihteistojen öljynvaihdot huuhtelumenetelmällä. Huuhtelumenetelmässä pesemme öljynkiertojärjestelmän, uusimme öljyn 100%:sti, uuden öljyn sekaan lisäaine, uusimme suodattimen (jos vaihdettavissa), tarkistamme vaihteiston vikamuistin, nollaamme vaihteiston mukautusarvot ja suoritamme koeajon ennen ja jälkeen huollon.
  Tällä menetelmällä vaihteistoon ei jää epäpuhtauksia ja vanhaa likaista öljyä.

  Huoltopakettien hinnat eri vaihteistoille:

  Volvo, Saab; Aisin: 395 €
  Volvo, Ford, VAG, Powersishift/DSG: 445 €
  BMW ZF6hp: 495 €
  BMW ZF8hp: 495 €

  ILMASTOINTIHUOLTO

  Huollata autosi ilmastointilaite aina asiantuntijalla!

  Valtuutettu ilmastointihuolto

  Ilmastointilaitteen höyrystimen kostea ympäristö on puhdistamattomana otollinen kasvualusta haitallisille bakteereille. Myös ilmastointilaitteen kylmäaineen määrästä vuoden aikana vuotaa noin 10 %. Näiden seikkojen vuoksi auton ilmastointijärjestelmä pitäisi puhdistaa säännöllisesti. Kuitenkin viimeistään silloin, kun autoon alkaa muodostua epämiellyttävää hajua. Kaikkein parhaiten auton ilmastointijärjestelmä toimii, kun se huolletaan säännöllisesti.

  Ilmastointilaitteita saa huoltaa ainoastaan valtuutetut autokorjaamot, joissa on hyväksytyt ilmastoinnin huoltolaitteet sekä asiantunteva ja koulutettu henkilökunta.

  Varaa nyt aika ilmastointihuollon asiantuntijalta!

  Ilmastointihuolto sisältää 40 min alipaineistuksen, kylmäaineen tyhjennyksen/ -täytön, öljyt, väriaineet ja toiminnan tarkistuksen.

  Huollata autosi ilmastointilaite vähintään joka toinen vuosi.

  MITTAUS- JA KATSASTUSPALVELU

  Teemme katsastus-tarkistuksen ja käytämme halutessasi autosi katsastuksessa – ilman lisäveloitusta. Katsastuspalveluun kuuluu:

  • OBD-testi
  • Bensiinipäästömittaukset
  • Dieselpäästömittaukset

  Katso lisätietoja katsastuksesta: ake.fi